Hoppa till innehåll

Ungdomsmatch.

14 februari, 2012
by

   Imorgon har HHC tillsammans med Mix Megapol slagit ihop sina påsar i ett försök att locka ungdommar till Glysis. Bland annat går alla under 20 in gratis om man svarar på lite enklare frågor. Länk http://helahalsingland.se/sport/hhc. Efter matchen kommer David Lindgren, Magnus Nilsson och Johan Larsson skriva autografer.

   Det här är både en välkommen och nödvändig satsning. Ungdommar är framtiden och allt det där. Förhoppningsvis kommer några tillbaka när vi sedan går in i Play Off nästa vecka. Sen om ett gäng ungdommar vill komma och gästa oss i klacken är dem mer än välkommen.

   Även DVG har en satsning den här matchen då klackare har möjlighet att ta med sig icke medlem till klacken gratis. Dvs klackare +1. Man går in som vanligt i vår entré och det är på medlemmens ansvar att den han/hon tar med sig står i klacken hela matchen.

   Vi kommer även dela ut priset som årets DVG:are till en spelare i HHC. Välförtjänt sådan om du frågar mig. Det priset delas ut före nedsläpp av ordförande i DVG Markus Högstedt.

Nu hoppas jag på en bra match imorgon med mycket folk och propagandehockey av HHC. Vi ska som alltid försöka se till att höja trycket och stämningen i hallen.

Väl mött.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: