Skip to content

Supporterresa Borlänge vs Hudik Hockey 1-3!

11 november, 2013

Den här supporterresan kan sammanfattas med tre hashtags. #Hallåhallå #hockeykänns samt #DVGlevererar
Bild

#DVGlevererar. Och som vi levererade, vi levererade 39 personer till en ishall i dalarna, DVG levererade med inkomst till Borlänge på ett sätt som gör att dem önskar att vi kunde komma och hälsa på varje match. Vi levererade en sånginsats så vacker att änglar grät, vi levererade innovativa ramsor och ett hejdundrande stöd till våra stora vackra Hockeykrigare i Hudik hockey.

#Hockeykänns när vi gör mål, hockey känns i en kall ishall, hockey känns i ett trevligt bemötande av funktionärer, hockey känns när man slår sig på tummen när man spelar trummor och framför allt känns hockey när vi vinner och spelare och fanns möts i en raket för att fira segern. Då känns det gött. Hockey känns underbart när segerorganisatörerna #15 Adam Seydlitz och #18 Johan Nilsson och en stolt Fredrik Johansson (tränare) kliver in i vår buss till allmänt jubel och levererar seger intervjuer

#Hallåhallå. Det är vi som är DVG om ni inte visste det. Det är vi som skriker oss hesa för HHC och sen skriker vi lite till, det är vi som åker buss, det är vi som sjunger i nämnda buss i 2 timmar. 

Det spelades en hockeymatch också men en kväll som denna var det inte det viktiga. Det viktiga är att i mötet så känns hockey!

Så för att sammanfatta så åkte vi buss, vi sjöng i buss, vi intog Borlänge Ishall, vi kaplade händerna, vi stöttade vårt lag., sen åt vi korv, sen åkte vi hem och sjöng lite mer. Om nån någon gång tyckt att det var en massa hallåande för ingenting då borde dem personerna åkt med i vår supporterbuss. För där vet vi vad hallå betyder. 

Hörde jag ett Hallå hallå?!

Författat av Gåspennan

Filmer, av Roger M Persson

http://www.youtube.com/watch?v=F2FALEbmNCo

http://www.youtube.com/watch?v=ryqICQnF_Tw

Och av Mathias Berglund

http://www.youtube.com/watch?v=s7-k0PccGNU

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: