Skip to content

Nu kör vi!

1 januari, 2014

Attityd. Närvaro. Gemenskap. Det är tre ord som jag vill , hoppas och tror ska genomsyra vår förening under årets Alletta.

Vi har en ATTITYD i det vi gör som gör oss trovärdiga, spetsiga och högljudda.

Vi är NÄRVARANDE i det vi gör . När det klappas så KLAPPAS det också vidare. Om vi har en attityd i det vi gör är vi auomatiskt närvarande.

Vi har en GEMENSKAP i det att vi har valt att stå och klacken och vi sjunger, klappar och stöttar inte som individer utan som en helhet.

Om vi strävar efter och uppnår ATTITYD, NÄRVARO, GEMENSKAP kommer vi som förening och klack ha en mycket roligare och trevligare upplevelse. Tillsammans ÄR vi starka och Är DVG starkt då är HHC stärkta av oss.

Vi har alla valt att stå upp för att visa vår kärlek till laget och staden Hudiksvall. Nu i Allettan är det dags att ta fram känsla att när vi hejjar då vinner vi! ATTITYD!

Vi har alla valt att stå i klacken och känna närvaron runt omkring oss när en klacks beslutsamhet försätter berg! NÄRVARO!

Vi tillsammans med övriga i Glysis är där för att vi älskar Hudik Hockey. Nu är tiden kommen att visa att hela Glysis tilsammans kan skapa en inramning och stämning som gör att den här säsongen trotsar förhandstipps och logik. Tillsammans bygger vi den framtiden vi vill att HHC ska ha. GEMENSKAP!

VI bestämmer själva vårat öde.

Forza Hudik Vi är DVG

1555303_10153592500225136_452045677_n

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: