Skip to content

Tankar efter premiären!

4 januari, 2014

Före hemmapremiären i Allettan gjorde den den här bloggen ett utrop om ökad och förbättrad ATTITYD, NÄRVARO och GEMENSKAP vid namn Nu kör vi. Och som vi körde! Vi levererade och totalt ägde. Bra jobbat klacken.

Övriga reflektioner reflektioner efter gårdagens Allettan premiär.

*Roligt med stor och aktiv publik, när sittplats klappar med så blir det mäktigt tryck i hallen. Tack till alla som flaggade fint och som hjälpte till med insamlingen av dessa efteråt.

* Konfetti, konfetti, det var konfetti överallt! Roligt och lyckat TIfo, städningen inte likafullt. Tack ni som hjälpte till!

* Vi är inte längre en 3 ramsors klack, det visade gårdagen med all tydlighet.

* Attityden på isen var skön att se. Det smälldes på, täcktes skott, spelades fult. Spelarna offrade sig var varandra och laget. Härligt att se spelare med ATTITYD, NÄRVARO och GEMENSKAP till slut väldigt lätt vinna den här matchen.

Bloggen har väldigt subjektivt vald ut 3 favoriter ur laget. Dessa är:

  • Adam Seydlitz får 3 hesa gåsar av 3 möjliga pga Mod och en j*vla skön krigarinställning och 2 mål.
  • Magnus Nilsson får 2 hesa gåsar av 3 möjliga pga att han är vår kapten och leder laget med stolthet
  • Johannes Westring får 1 hes gås av 3 möjliga vadå S/L? vadå div 2? Välkommen hem!!!

Egentligen är varje enskild spelare värd att nämnas vid namn men det kanske är för att det var premiär och peppen fortfarande inte har lagt sig och den här skribenten låg vaken halva natten och bara njöt! Men med lite mer sansade toner så önskar vi i DVG alla i HHC en stort lycka till mot Nyköping på Måndag!

Hur går DVG vidare från det här? Jo framåt och uppåt. Från klarhet till klarhet. Det här var en början inte ett slut. Större och starkare ska vi hjälpa till att sätta Hudiksvall på Hockeykartan en gång för alla!

Forza Hudik VI är DVG

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: