Hoppa till innehåll

En vinst som var en förlust!

18 februari, 2014

Det här  inlägget blev lite försenat på grund av vissa omständigheter, en av dem heter rotfyllning och den andra heter värktabletter.

Värt att notera från Visby matchen är 3 saker:

  • Vi fick revansch från förlusten senast.
  • Priset som årets MVP delades ut för första gången.
  • Tifo-Gruppen levererade ett snyggt budskaps Tifo.
  • Play Off 1.

Vinst men ändå förlust.

De 1011 besökande fick se en spännande och bra match som såg HHC stå som sorgsna vinnare. De 2 poäng vi fick hade behövt varit tre. Nu blev det istället så att det besegrade laget Visby istället blev vinnare i kampen om en intensiv träningsvecka! (Play Off 2)

Vi gör en riktigt bra match och det är hett och intensivt precis som det ska vara. Vi gör bara inte mål på våra chanser.

Alla spelare slet och kämpade och alla var bra. Men en spelare utmärkte sig lite mer i mitt tycke och det var nyförvärvet nr 21 Mr. Andersson. Han  kommer bli nyttig för oss och iaf den här vilda gåsen önskar och hoppas verkligen att han spelar i våra vackra färger nästan år. Den spelar typen han representerar har inte funnit sedan Fredrik Hellbergs dagar. (Mr. Andersson = #21 Christer Andersson)

Historiskt pris.

För första gången i historien så delades priset som Most Valuable Player ut. Det var en värdig vinnare i form av en liten stor man vid namn Mathias Eriksson

BgnyJNGCcAACulh

De Vilda Gässens ordförande Markus Högstedt delar pris som MVP säsongen 2013/2014 ut till nr: 25 Mathias ”Lillis” Eriksson.

Budskaps Tifo.

Tifo behöver inte alltid vara flaggor, konfetti eller ballonger. Det kan även vara text på ett lakan.

Det fick vi se bevis på inför matchen då DVG  manade på trupperna med ett enkelt budskap. #glysisärvårborg

6 man och 5 timmar har jag fått rapporterat att det tog att ordna med Tifot. Så all heder till dem killarna som håller på!

(Jag kommer ägna ett helt eget inlägg åt skapandet av detta budskaps Tifo)

1780909_664405313623813_1880237073_n

1900092_10152205299383684_1881083939_n

Här ovan ser ni Tifot ur två olika vinklar.  

Play Off 1

Så då siktar vi framåt, bara framåt aldrig bakåt. Tierp i möten om bäst av 3. Hua säger jag! Men vi ska skapa bästa möjliga förutsättningar för våra stolta krigare så jag kan med glädje säga att det blir en bussresa till Torsdagens svåra bortamatch. Jag skriver svåra eftersom vi har NOLL poäng mot Tierp i år!

Forza Hudik Vi är DVG

Alla korten är tagna av Stefan ”Kokken” Svedman

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: