Skip to content

En match till.

23 februari, 2014

Vi lever!

Och som vi lever. Matchen igår var inte världens bästa men så är Tierp troligen världens tråkigaste spelande lag. Vi minns Måns räddningar, den fruktansvärda tacklingen mot ”Lillis” huvud, att den så kallade Tierpsspelaren får lov att lira imorgon är för mig ofattbart. Vi minns två mål av Mr. Andersson. (Har hört ryktens vägen att om vi går vidare till PO 2 så kommer det komma en intervju med honom.) Vi minns ett  jobbande, svettandes, tacklandes, krigandes och framför allt stolt Hudiksvall som igår knäckte spöket Tierp!

Vi minns en lyrisk ordförande som skickade ett massmejl efter matchen som gick så här: Markus Högstedt

Hej och tja. Ursäkta den sena timmen men vill bara tacka alla DVGianer för er hängivenhet för saken (stötta HHC) och viljan ni besitter när ni gång efter annan förbluffar mig. Tack! Vänligen Ordföringen Markus

Vi minns en massa ryggdunk och beröm. Vi minns ett vackert flagghav.

Vi har en hälsning från Tifogruppen som tackar ödmjukast till alla som la pengar i Tifo hinken. 570 kronor räknades det ihop till! Och ni som inte fick chansen att skänka pengar igår får en ny chans idag. Hinkarna vandrar runt igen ^^ Pengarna vi får in går oavkortat till att göra större och snyggare Tifon under kommande säsong!

Men en vinst är en vinst men ibland inte nog. Det HHC gjorde var att plana ut matchserien. Nu stå det 1-1 och vi har en match till i ett kokande Glysis. En avgörande match i vår borg!

SÅ nu sover vi på det här. Ser Richardsson ta medalj, ser Sverige spöa Kanada och så kommer vi peppade till tusen och mer uppvärma nävar klappar vi taktfast HHC till PO 2

Forza Hudik Vi är DVG

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: