Skip to content

Ibland är en förlust även en seger.

22 januari, 2014

MATCHEN:

Visst okej vi förlorade och det var ett väldigt bittert piller att svälja. Men ibland för förlustar något gott med sig. Spelare knyter näven i fickan och sluter sig än mer samman. Erfarenheter dras utifrån misstagen som görs och laget/spelare lär sig och utvecklas av det. Sedan visade Hudik att de inte bara kunde hänga med i tempo med Nyköping utan även stundtals dominera dem. Jag lovar att Hudik hockey är ett bättre LAG nu än före Nyköpings matchen.

Publiken:

Jag vill verkligen ta tillfället i akt att både berömma och hylla Glysispubliken som verkligen vaknade till under matchen mot Nyköping och verkligen bidrog till att höja stämningen och atmosfären i våran Borg Glysis. Tillsammans utgör vi, (publiken, De Vilda Gässen och Glysis) en Rödsvart maskin som stöttar Hudik hockey i med- och motgång samt  driver spelarna framåt och sporrar dem till stordåd.

De Vilda Gässen:

Tifot var lyckat, det var isbloss i klacken och småflaggor på sittplats. Visst det fanns skönhetsfläckar här och var, tajmingen kan bli bättre. Placeringen av flaggor kan bli bättre men det är något vi drar lärdom av och tar med oss när vi vandrar vidare djupare in i Allettan. Dock har vi höjt oss en nivå sedan Allettan startade och vi är stolta över det vi gör. Stolta men inte nöjda!

Sen kan jag säga att tre hemmamatcher i rad känns i strupar och händer. Men precis som spelarna på isen krigar vi på och De Vilda Gässen gör sitt yttersta varje match för att skapa en inramning och stämning värda Hudiksvall bästa lag!

Introt:

Lamporna var coola och hjälper upp ett introt som fortfarande inte är 100%. Introfilmen har jag fortfarande inte lyckats att se. Kan bero på vinkeln vi står i mot skärmen.  Återgången till den gamla intromusiken är ett stort steg i rätt riktning men varför åker inte spelarna ut på kortsidan för?

Nu kanske jag verkar negativ men det kan jag lova att jag inte är. Jag bara påpekar förbättringsområden som jag ser det. För vissa kanske det är är det grymmaste och coolaste dem upplevt på en hockeyrink och jag tänker inte ta något ifrån den upplevelsen dem har. Men bra kan alltid bli bättre!

Blickar framåt:

Avslutningsvis vill jag uppmana alla som läser det här att gå på O´Learys på Fredag. Där visas Visby Rams (eller vad dem nu heter?) vs. HHC! En väldigt viktigt match som jag tror avgör fortsättningen för HHC:s räkningen i den här serien! Vinst där så känns vägen till Play Off väldigt mycket rakare!

I vilket fall kommer det bli en fest utan dess lika. Ett fullsatt O´Learys med bara Hudiksvalls bor som håller på HHC! Det här är faktiskt en första gångare i Hudiksvalls sporthistoria! Så passa på att bli historiska allihopa.

Sedan planerar Vi i De Vilda Gässen några överraskningar under den resterande delen av säsongen eller i nära anslutning till den. Så håll ögon och öron öppna!

Tills vi ses nästa gång.

Forza Hudik Vi är DVG

Annonser
2 kommentarer
  1. 22 januari, 2014 22:53

    Mycket bra inlägg!! Tack för bra läsning!
    // Morgan

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: